Disclaimer

SPRING is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om de informatie actueel en correct te houden. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de informatie gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Toch kan het voorkomen dat de informatie niet in alle gevallen actueel is. Daarom kunnen aan de gegevens op deze site geen rechten worden ontleend. Komt u informatie tegen die niet juist is? Dan stellen wij het op prijs als u ons daarvan op de hoogte stelt, zodat wij de informatie kunnen aanpassen. Dit kan via info@springjeugdhulp.nl.

Informatie van andere organisaties

Deze website bevat informatie, links en verwijzingen naar andere organisaties. Hiervoor is SPRING niet verantwoordelijk en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik hiervan.

Copyright © 2015 SPRING

Alle werken en informatie op de SPRING-website zijn beschermd door het auteursrecht en/of databankrechten van SPRING. Als gebruiker mag u de informatie op beeldscherm bekijken en desgewenst afdrukken. Iedere openbaarmaking of verveelvoudiging, zoals: verspreiden, verzenden, opnemen in een ander werk, netwerk of website, tijdelijke of permanente reproductie, vertalen of bewerken of anderszins al of niet commercieel hergebruik, is niet toegestaan, tenzij expliciet op de site aangegeven of anderszins overeengekomen.

icon-search icon-close Toon zoeken icon-menu icon-close Toon menu
icon-arrow-up Naar de top icon-search icon-close Toon zoeken