HR-adviseur

HR-adviseur
28-32 uur per week

Wil jij HR-beleid schrijven en wil je HR-innovaties implementeren? Ga aan de slag als HR-adviseur bij de organisaties van NMO! Met jouw diepgaande HR-kennis en -ervaring moedigen we jou aan om veranderingen aan te dragen én door te voeren. Lees verder en solliciteer!

Waar kom je te werken?
Netwerk Maatschappelijke Ontwikkeling (NMO) is een netwerkplatform met drie organisaties in het sociaal domein en de jeugdzorg, namelijk MEE West-Brabant, Spring Jeugdprofessionals en Spring Jeugdhulp. MEE West-Brabant richt zich op ondersteuning bij leven met een beperking. De cliëntondersteuners bieden begeleiding op maat. Spring Jeugdprofessionals biedt deskundige hulp, ondersteuning en toeleiding naar specialistische jeugdzorg in negen gemeenten in West-Brabant West. Spring Jeugdhulp biedt maatwerk jeugdhulptrajecten in Zeeland en West-Brabant Oost.

De afdeling HR werkt, net als de afdelingen ICT, Finance & Control en Marketing & Communicatie, voor alle organisaties van NMO.

Wat ga je doen?
Als HR-adviseur schakel je moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden op operationeel en strategisch vlak. Het ene moment ben je bezig met de Wet verbetering poortwachter of stel je de RI&E op. Het andere moment denk je na over een nieuwe HR-gesprekscyclus of over duurzaam en strategisch HR.

Daarnaast ben je adviseur en sparringpartner voor de managers en bestuurder. Je geeft hen gevraagd én ongevraagd advies en denkt na over hoe HR-processen beter ingericht kunnen worden. Je onderzoekt waar behoefte aan is en houdt de ontwikkelingen op HR-gebied nauwlettend in de gaten. Denk aan thema’s als vitaliteit, werkgeluk, kennisoverdracht en -behoud, recruitment en employer branding. Vervolgens formuleer je nieuw HR-beleid en schrijf je beleidsstukken. Dit doe je in samenspraak met de managers en bestuurder, maar (vooral) ook op basis van input van collega’s.

Ook werk je nauw samen met drie enthousiaste HR-medewerkers en zorgen jullie er samen voor dat alles op rolletjes loopt.

Je toont initiatief en je werkt proactief. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je zoekt ook intern de samenwerking op. Je werkt zowel op ons regiokantoor in Breda als op onze vestiging in Roosendaal. Op deze manier ben je verbonden met álle organisaties van NMO en leer je de organisaties (én de collega’s) goed kennen. Daarnaast wordt hybride werken gefaciliteerd.


Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een flinke dosis energie en je toont initiatief
 • Je hebt een professionele kritische houding (gericht op verbetering)
 • Je houdt je bezig met HR-innovaties
 • Je bent goed in het schrijven van (beleids-)teksten en verdiept je daarvoor in relevante wet- en regelgeving
 • Je bent een teamplayer en zoekt intern de samenwerkingen op
 • Je hebt een hbo- of wo-werk- en -denkniveau
 • Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring in HR

Wat bieden we?

 • Veelzijdige en zelfstandige functie met veel vrijheid in de uitvoering
 • Aantrekkelijk salaris van € 3.482,00 tot maximaal € 5.062,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (inschaling FWG 60 conform CAO Gehandicaptenzorg)
 • Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,33%
 • Arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Werktelefoon en -laptop

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast over de functie? Stuur een overtuigende motivatie en curriculum vitae naar vacature@netwerkmo.nl. Doe dit uiterlijk 7 mei 2023. Is er een match, dan nodigen wij jou uit voor een eerste kennismaking.

Wil je vooraf meer informatie? Neem contact op met HR-medewerkers Maartje de Bakker (06-13713640) of Silvy Kouwenberg (06-48283745). Kijk voor meer informatie over onze organisaties op www.netwerkmo.nlwww.meewestbrabant.nlwww.springjeugd.nl en www.springjeugdhulp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

elm-single-3
icon-search icon-close Toon zoeken icon-menu icon-close Toon menu
icon-arrow-up Naar de top icon-search icon-close Toon zoeken